Mahaprasad Online and Home Delivery

temple-prasad-menu-Mahaprasad

Prasad , Temple Prasad, Mahaprasad Order online and Home Delivery  

moaahar.com deals with mahaprasad online and home delivery services of the various temples, that is  PRASAD from  SRI ANANTA BASUDEV MANDIR, puri mahaprasad online order, and all temple prasad and maha prasad Doorstep  service in Bhubaneswar.

Contact Us for Prasad Order online

Contact No : 73 77 33 66 02 , 7377336602

Whatsapp No : 73 77 33 66 02 , 7377336602

Email: [email protected] , [email protected]

Booking Time for Prasad Order Online

 BEFORE :11.30 A.M 

SRI  ANANTA BASUDEV MANDIR PRASAD MENU

Prasad List Of Sri Ananta Basudev Temple

  1. Rice Prasad:Sadha Arna ,Kanika,Oria,Khechudi
  2. Curry Prasad :Dali,Dalama,Besar,Mahur,Saga Muga, Chhena Badi Mix ,Sola
  3. Khiri Prasad : Khiri, Rabid/Khira,
  4. Khata Prasad : Khata , Dahi Pachedi

Prasad Delivery Time

  • PRASAD from SRI ANANTA BASUDEV MANDIR :  From 12 :30 To 3: 30 P.M

  • Lingaraj Temple Prasad  :  From 2.30 To 6.00 P.M
  • Sri Jagarnath :  From 5.00pm To 7.00pm
  • Sri Jagarnath Temple(Balighai, Puri)   :  From 12.00pm To 3.00pm
  • Maa Mahalaxmi/Bimala Mandir Prasad  :  From 12.00pm To 3.00pm

Note : Special Days Delivery Time Will Be Increased

temple prasad order booking
Sale!
New

Mahaprasad Online and Home Delivery  very Quickly services

we have been provided by moaahar.com at  Bhubaneswar. moaahar.com is the best food home delivery organization. moaahar.com  provides Mahaprasad Online in Doorstep Prasad service in Bhubaneswar.

moaahar.com deals with online and home delivery services of the various temples, that is  PRASAD from  SRI ANANTA BASUDEV MANDIR, puri mahaprasad online order, and all temple prasad and maha prasad Doorstep Prasad service in Bhubaneswar.

FQA (Temple Prasad / Mahaprasad  Order Online)

 1 : Can we place an order for Mahaprasad Online and Home Delivery ?

ANS: Yes, Mahaprasad Online and Home Delivery   on www.moaahar.com

2 : Can i place an order for PRASAD from  SRI ANANTA BASUDEV MANDIR ?

ANS:: Yes, PRASAD from  SRI ANANTA BASUDEV MANDIR and Home Delivery  on moaahar.com

3: Can i place an order for puri  mahaprasad online order ?

ANS: yes , We distribute prasad through Home Delivery  Puri, Baligai jagarnath temple  , but sri jagarnath temple Temple mahaprasad can not distribute directly but we indirectly buy from puri sri mandir and then distribute through Home Delivery.

4:How Can we order Mahaprasad online?

ANS: 1- log in to www.moaahar.com or download the app from the google play store

2- select Mahaprasad tab  > select temple prasad menu > add to cart > payments > place order 

5: Can we order Mahaprasad online?

ANS: Mahaprasad is a web-based service that allows you to order Prasad from various temples in your area. After making an order on our website, Prasad will deliver to your door. You may also place an order over the phone.

6: Is Mahaprasad home delivery?

ANS: YES, mo aahar.com is an organization that first purchases prasad  from various temples around you, then redistributes to its Devotees  who order

7: Which temple offerings are distributed?

ANS: The prasad of all the temples that want to sell the prasad online .

8: Who can order online for Prasad?

ANS: Only senior citizens, covid patients, sick people, women

9: Who can order Mahaprasad online?

ANS: People who are unable to come to the temple, such as old people, pregnant women, sick people.

10: When can I order Mahaprasad?

ANS: The previous day from 2 p.m to next day11:30 am

11: When can I order Mahaprasad?

ANS: on a normal day, The previous day from 2 p.m to the next day 11:30 am. but on a special Day give order before 9 am in the same day

12: what is a special day?

ANS: Purnima , Sankranti , ekadashi , big festival day, saraswati puja , ganesh puja ,  kartika mas,sabitri puja , janmaastami  and other big festival .

13: can I place an order for getting mahaprasad  by phone or WhatsApp or SMS

ANS: yes, you can give order by phone or WhatsApp or SMS (mobile No:  73 77 33 66 02)

14:  can I choose cash on delivery (COD)

ANS: YES, you can select cash on delivery (COD) facilities on normal days but on special Days select the advance payment option facilities.

15: when do I receive my prasad parcel?

ANS: On a Normal Day,

  • ananta basudev prasad will be delivered  from 12 :30 to 3: 30 p.m
  • Lingaraj temple prasad  will be delivered  from 2.30 to 6.00 p.m
  • sri jagarnath temple   prasad  will be delivered  from 5.00pm to 7.00pm
  • sri jagarnath temple(gadachandapur, puri)   prasad  will be delivered  from 12.00pm to 3.00pm
  • maa mahalaxmi/bimala mandir prasad  will be delivered  from 12.00pm to 3.00pm
NOTE :but on these special days delivery time will be increased
temple-prasad-menu-Mahaprasad